ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Έρχεται νέα Alfa Romeo Giulietta με 1.000άρι μοτέρ.!

Webmaster | 3:04:00 μ.μ. | 0 σχόλια


Ήταν αρχές καλοκαιριού όταν ο όμιλος FCA (Fiat Chrysler Automobiles) ανακοίνωσε το πενταετές πλάνο του, το οποίο όπως έγινε εύκολα αντιληπτό εξ αρχής εστίαζε στην Alfa Romeo. Και αυτό γιατί αυτή ήταν η μάρκα που είχε να παρουσιάσει τα περισσότερα νέα μοντέλα και μάλιστα εντυπωσιακά, καθώς μάθαμε επισήμως πως θα δούμε μέχρι το 2022 νέα GTV και 8C.

Όμως, εκτός από τα παραπάνω αυτοκίνητα έγινε λόγος και στον ερχομό της ανανεωμένης Alfa Romeo Giulietta. Ένα νέο που έφερε ανάμεικτα συναισθήματα στους φίλους της μάρκας που περίμεναν μία εντελώς νέα γενιά. Από την άλλη όμως, από το τίποτα και αυτό καλό είναι.

Όπως φαίνεται λοιπόν και από τις ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες πιο πάνω, η ανανεωμένη Alfa Romeo Giulietta θα έχει αρκετές αισθητικές πινελιές δανεισμένες από την Giulia, τόσο στο εμπρός μέρος όσο και στο πίσω. Ίδια σχεδιαστική λογική όμως αναμένεται να ακολουθηθεί και στο εσωτερικό της, το οποίο θα είναι ποιοτικότερο και θα μοιάζει αρκετά με αυτό της Giulia.
Τα μεγάλα νέα όμως θα βρίσκονται κάτω από το καπό της Giulia. Και αυτό γιατί πλέον θα τη δούμε με τους νέους κινητήρες βενζίνης 1.0 λτ. 120 ίππων και 1.3 λτ. με 150 και 180 ίππους (έκαναν το ντεμπούτο τους στο Jeep Renegade ενώ τους είδαμε πρόσφατα και στο ανανεωμένο 500X). Αυτή όμως δεν είναι και η τελευταία λέξη της, καθώς μέχρι το 2022 αναμένεται να δούμε και την υβριδική Giulietta

Κατηγορία Άρθρου: ,

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...