ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Σοκ στην κοινωνία του Αγρινίου – Γνωστός επαγγελματίας ασελγούσε σε 15χρονη εν γνώση του πατέρα της

Webmaster | 11:50:00 π.μ. | 0 σχόλια

Σοκ στην κοινωνία του Αγρινίου – Γνωστός επαγγελματίας ασελγούσε σε 15χρονη εν γνώση του πατέρα της

Σοκάρουν την κοινωνία του Αγρινίου οι λεπτομέρειες της σκοτεινής υπόθεσης μαστροπείας και ασέλγειας σε βάρος ανήλικης που αποκαλύφθηκε χθες Δευτέρα από τους αστυνομικούς.
Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, 57χρονος πατέρας τριών παιδιών, κατηγορείται ότι εξέδιδε την 15χρονη κόρη του , που είναι και η μικρότερη σε ηλικία από τα παιδιά του, σε 53χρονο επαγγελματία. Οι συλλήψεις των δυο φερομένων ως δραστών έγιναν το μεσημέρι της Δευτέρας.

Η ανήλικη , σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr , έχει ήδη παραδεχτεί στην κατάθεση της στην Αστυνομία, ότι ο 53χρονος ασελγούσε σε βάρος της, τουλάχιστον τον τελευταίο μήνα.

Η αποκάλυψη της υπόθεσης έγινε μετά από ανώνυμο τηλεφώνημα που έγινε στην Αστυνομία, από άγνωστο άτομο που φέρεται να αντιλήφθηκε πως κάτι δεν πήγαινε καλά με τις συχνές επισκέψεις του 57χρονου και της κόρης του, στο κατάστημα του 53χρονου επαγγελματία. Απ’όσα έχουν γίνει όμως γνωστά, οι επισκέψεις αυτές , γίνονταν σε πολύ μεγαλύτερο βάθος χρόνου, ίσως τα τελευταία δύο χρόνια.

Εάν αυτό αποδειχτεί, τότε οι κατηγορίες σε βάρος του πατέρα και του 53χρονου, θα είναι βαρύτατες, μιας και στην ποινική τους μεταχείριση διαδραματίζει πολύ μεγάλο ρόλο εάν η ηλικία του κοριτσιού ήταν κάτω των 14 ετών, όταν ξεκίνησε η υπόθεση ασέλγειας, που έχει προκαλέσει συναισθήματα οργής στην τοπική κοινωνία.

Οι ίδιες πληροφορίες που έχει στη διάθεση του το agriniopress.gr , αναφέρουν πως η μητέρα του κοριτσιού κατά την εξέταση της από τους αστυνομικούς, δήλωσε πως γνώριζε για τις συχνές επισκέψεις του πάτερα στο κατάστημα του 53χρονου, αλλά δεν είχε αντιληφθεί πως μπορούσε να συμβαίνει κάτι ύποπτο.
Ο πατέρας και ο 53χρονος επαγγελματίας προς το παρόν τηρούν αρνητική στάση, ενώ με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η ιατροδικαστική-γυναικολογική εξέταση που θα γίνει στην 15χρονη, κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Αξιοσημείωτο είναι τέλος, πως ο 53χρονος είχε πρόσφατα ενεργή συμμετοχή στα κοινά, μιας και ασχολήθηκε με πολιτικό φορέα που κατήλθε στις εθνικές εκλογές.

Πηγή: e-maistros

Κατηγορία Άρθρου: ,

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...