ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Μια μεγάλη πολιτεία με 12000 “μετανάστες” στον Άγριλο Αμφιλοχίας;

Webmaster | 12:04:00 μ.μ. | 0 σχόλια


Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται στο φως, μετά την συνάντηση Κυβερνητικών παραγόντων με αυτοδιοικητικούς παράγοντες της Δυτικής Ελλάδας και όχι μόνο, μια νέα μεγάλη πολιτεία με προβλεπόμενο αρχικό αριθμό τους 12.000 «μετανάστες» αγνώστου προελεύσεως, θρησκεύματος και φύλου πρόκειται να δημιουργηθεί στη περιοχή του Άγριλου Αμφιλοχίας, προφανώς στο παλιό στρατόπεδο.



Το παλιό στρατόπεδο  του Άγριλου στην λίμνη Αμβρακία, προορίζει η Κυβέρνηση,  για να μετατραπεί σε κέντρο φιλοξενίας μεταναστών, ως κέντρο κλειστού τύπου
Οι πληροφορίες επίσης αναφέρουν πως αριθμός των μεταναστών-προσφύγων μπορεί να ξεπεράσει κατά πολύ τα χίλια άτομα, για αυτό το λόγο θα χρησιμοποιηθούν σκηνές κοντέινερ κτλ.
Η συνεχεία αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον μιας και σχετικά πρόσφατα το δημοτικό συμβούλιο της Αμφιλοχίας έχει εκφράσει την αντίθεση του στο ενδεχόμενο αυτό και ώς έκ τούτου στην Κυριακή 19 Ιανουαρίου αναμένετε δυναμική κοινητοποίηση στο χώρο έξω από το στρατόπεδο του Άγριλου..

Κατηγορία Άρθρου: , , ,

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...