ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Κομμωτήριο με Γυμνόστηθες κομμώτριες στην Θεσσαλονίκη.!!

Webmaster | 12:47:00 μ.μ. | 0 σχόλια


Αν δεν είναι αυτή ΕΥΚΑΙΡΙΑ για δουλειά… τότε ποιά είναι; «Παχυλό» μισθό θα δίνει αμοιβή ο ιδιοκτήτης hot κομμωτηρίου στην Πάτρα, σε  όσους και όσες θα έχουν καλή εξωτερική εμφάνιση και γνώσεις κομμωτικής και θέλουν να εργαστούν!


Θα σε χτενίζουν και θα σε κουρεύουν τα πιο ωραία αγόρια και κορίτσια… στο πιο hot κομμωτήριο της πόλης, εν ολίγοις.


Η αγγελία για εργασία γράφει το εξής: «Ψάχνεις δουλειά και είσαι κομμώτρια; Τότε έλα σε εμάς για να εργαστείς στο πιο hot κομμωτήριο της Πάτρας. Αμοιβή 1500 – 2000 ευρώ. Θα επιλέξουμε με βάση την εξωτερική εμφάνιση. Με πτυχίο κομμωτικής. Μόνο για άνδρες!»

Οι τιμές κυμαίνονται ανάλογα με τις υπηρεσίες που ζητά κάθε φορά ο πελάτης (κούρεμα, λούσιμο και μασάζ στο κεφάλι, κ.λπ.) αλλά το σίγουρο ότι οι άντρες έχουν έναν λόγο παραπάνω να επισκέπτονται το συγκεκριμένο κομμωτήριο.





Πηγή: exfacto.gr

Κατηγορία Άρθρου: ,

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...