ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Νέες δυνατότητες στη δοκιμαστική έκδοση των χαρτών για Windows 10

Webmaster | 10:36:00 π.μ. | 0 σχόλια

Νέες δυνατότητες στη δοκιμαστική έκδοση των χαρτών για Windows 10

Η Microsoft διέθεσε νέες δυνατότητες στην εφαρμογή των χαρτών των Windows 10, για τους χρήστες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Windows Insider.
Δημοσιευμένη ΕικόναΗ εφαρμογή διαθέτει ήδη δυνατότητες όπως offline χρήση, 3D προβολή των πόλεων και εικόνες από τους δρόμους, όμως η εταιρεία φαίνεται να επιδιώκει να την εμπλουτίσει κι άλλο.

Ένα από τα νέα χαρακτηριστικά είναι η δυνατότητα πολλαπλών αναζητήσεων, που επιτρέπει στους χρήστες να προβάλλουν αρκετά αποτελέσματα αναζήτησης ταυτόχρονα. Παραδείγματος χάρη, ο χρήστης μπορεί να προβάλλει αποτελέσμα αναζήτησης για ξενοδοχεία και εστιατόρια σε μια συγκεκριμένη περιοχή.

Επιπλέον, η Microsoft δίνει έμφαση και στη διάταξη των στοιχείων μέσα στην εφαρμογή. Λόγου χάρη, η πλοήγηση έχει μεταφερθεί στο άνω μέρος της desktop εφαρμογής και στο κάτω μέρος της mobile εφαρμογής, προκειμένου να διευκολύνονται οι χρήστες ανάλογα με τη συσκευή που χρησιμοποιούν.

Δημοσιευμένη ΕικόναΣτη συνέχεια, η εφαρμογή των χαρτών διαθέτει βελτιωμένες προτάσεις για κοντινά μέρη που ενδέχεται να ενδιαφέρουν τον χρήστη, ενώ προστίθεται και η δυνατότητα ελαχιστοποίησης των αποτελεσμάτων αναζήτησης, προκειμένου να προβάλλεται ολόκληρο το περιεχόμενο των χαρτών.

Ακόμη, η Cortana μπορεί να προσφέρει οδηγίες turn-by-turn στην Αγγλική, την Κινεζική, τη Γαλλική, την Ιταλική, τη Γερμανική και την Ισπανική γλώσσα. 

Επίσης, η εφαρμογή των χαρτών διαθέτει ιδιότητες που διευκολύνουν τη χρήση των μέσων μαζικής μεταφοράς, αφού ο χρήστης μπορεί να βλέπει σε πραγματικό χρόνο τις στάσεις που περνάει το λεωφορείο, στο οποίο επιβαίνει.

Κατηγορία Άρθρου: ,

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...