ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Λουκέτο σε καταστήματα βάζει η Ηλεκτρονική Αθηνών – Εργαζόμενοι αντιμέτωποι με την ανεργία !

Webmaster | 1:14:00 μ.μ. | 0 σχόλια

      Λουκέτο σε καταστήματα βάζει η Ηλεκτρονική Αθηνών, καθώς η ελληνική αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών δεν κατάφερε τελικά να αντισταθεί στην κρίση και το σκληρό ανταγωνισμό. Η δυσάρεστη αυτή ενδεχόμενη εξέλιξη θα έχει σαν αποτέλεσμα να κλείσουν καταστήματα σε περιοχές της χώρας και να χάσουν τη δουλειά τους εργαζόμενοι.
      Η εταιρεία δραστηριοποιείται με τη σύγχρονη εμπορική της υπόσταση από το 1989 ενώ η ιστορία της βρίσκεται στις αρχές της δεκαετίας του 1950, οπότε και ξεκίνησε η λειτουργία της ως κατάστημα ηλεκτρικών ειδών.....

      Στους τομείς εμπορίας της Ηλεκτρονικής συγκαταλέγονται ηλεκτρικές οικιακές συσκευές, συσκευές εικόνας και ήχου, ειδών τηλεφωνίας, κλιματιστικών, μικροσυσκευών, multimedia. Το δίκτυο της Ηλεκτρονικής αριθμεί τα 41 περίπου καταστήματα πανελλαδικά, 3 καταστήματα στην Κύπρο και απασχολεί περίπου 450 άτομα. 
       Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο αριθμός αυτός αναμένεται να περιοριστεί σημαντικά με άμεσο κλείσιμο καταστημάτων τόσο στο νομό Αττικής όσο και στην περιφέρεια. 
     Η διοίκηση της εταιρείας δίνει μάχη να κρατήσει την επιχείρηση στα πόδια της, ενώ σε αυτό το πλαίσιο τα προηγούμενα χρόνια έγιναν περικοπές μισθών, απολύσεις εργαζομένων, ενώ έκλεισαν και πολλά καταστήματα της εταιρείας σε επαρχιακές πόλεις και όχι μόνο. 
      Το 2014 μάλιστα, η εταιρεία Ηλεκτρονική είχε ζητήσει από όλους τους εργαζόμενους να προσφέρουν έναν μισθό, προκειμένου να διασωθεί η εταιρεία, κάτι που τότε είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

dikaiologitika.gr
http://www.agriniopress.gr/

Κατηγορία Άρθρου: ,

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...