ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Απρόσμενες αποκαλύψεις !!! Σε ποιο σημείο… ερεθίζονται περισσότερο οι γυναίκες ?

Webmaster | 10:05:00 π.μ. | 0 σχόλια

 Τώρα κύριοι, ξέρετε !

Απρόσμενες αποκαλύψεις έκανε μια έρευνα από την εταιρεία προφυλακτικών Skyn, σχετικά με το ποια σημεία στο σώμα τους, οι ίδιες οι γυναίκες πιστεύουν ότι τις “ανάβουν” περισσότερο στο σεξ, όταν ο σύντροφός τους επικεντρώνει την… προσοχή του σε αυτά.

Σε δείγμα 2.032 γυναικών τα αποτελέσματα έδειξαν ότι το #1 πιο ερεθιστικό σημείο στο κορμί μιας γυναίκας, σύμφωνα με τα όσα οι ίδιες απάντησαν, είναι οι θηλές της στο στήθος, με το 35% από τις συμμετέχουσες στην έρευνα να αποκαλύπτουν πως ...................
όταν ο σύντροφός τους είναι προσεκτικός αλλά... επίμονος σε εκείνο το σημείο, εκείνες... τρελαίνονται!
Στην δεύτερη θέση προτιμήσεων ήρθε ο λαιμός, με το 28% των γυναικών να αναδεικνύει εκείνο το σημείο ως το πιο ερεθιστικό επάνω του.
Από την άλλη πλευρά οι γλουτοί έλαβαν το 15% των γυναικείων προτιμήσεων, η πλάτη το 6% και το στομάχι ήρθε τελευταίο με μόλις 4%.
Η ερευνητές από την εταιρεία Skyn διευκρίνισαν ότι επίτηδες άφησαν εκτός των πιθανών απαντήσεων την περιοχή του αιδοίου, επειδή είναι γνωστό πως είναι... εκτός συναγωνισμού!
 http://www.iatropedia.gr

Κατηγορία Άρθρου: ,

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...