ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

«Έφυγε» από τη ζωή η μάνα του Γιώργου Τσέλιου από το Αγράμπελo..

Webmaster | 5:31:00 μ.μ. | 0 σχόλια

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει αύριο Τρίτη 10/5/2016, ώρα 11:00 το πρωί, στον Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών στο Αγράμπελο..

    Σήμερα το μεσημέρι Δευτέρας έφυγε από τη ζωή η "αρχόντισσα" του Αγραμπέλου, Ελευθερία Τσέλιου σε ηλικία 73 ετών, μάνα των φίλων μας Γιώργου, Χάρη και Κώστα Τσέλιου. 
      Τις τελευταίες μέρες νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο, ενώ είχε υποβληθεί σε μια απλή χειρουργική επέμβαση. Η θειά Ελευθερία μετά την επέμβαση επανέκαμψε, ωστόσο σήμερα το μεσημέρι παρουσίασε επιπλοκή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της και τους ανθρώπους της.
     Γυναίκα-ηρωίδα του Αγραμπέλου, μεγάλωσε με δυσκολίες, μα με αξιοπρέπεια τα 3 παιδιά της και από σήμερα θα βρίσκεται στη γειτονιά των αγγέλων δίπλα στον Άνδρα της Γιάννη, ο οποίος νωρίτερα είχε φύγει από το μάταιο τούτο κόσμο και στα άλλα αγαπημένα της πρόσωπα.
    Ο Report Aκαρνανίας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της για τον πρόωρο χαμό της.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Αγραμπελιώτικης  γης που θα σε σκεπάσει…

Κατηγορία Άρθρου: , ,

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...