ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Θανατηφόρα παράσυρση πεζού στο Καινούργιο

Webmaster | 7:02:00 μ.μ. | 0 σχόλια


Θανατηφόρα παράσυρση πεζού σημειώθηκε στις 08.45 περίπου το πρωί καιπροκαλεί μεγάλη θλίψη στο Καινούργιο της ενότητας Θεστιέων του δήμου Αγρινίου.
Νεκρός άνδρας με κινητικά προβλήματα, ηλικίας 55 περίπου ετών, που παρασύρθηκε από όχημα που οδηγούσε 23χρονος , κάτοικος χωριού της περιοχής.....
Το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη στο Καινούργιο,  επί της Εθνικής Οδού Αγρινίου- Θέρμου που διασχίζει το χωριό κοντά στα όρια με την Τραγάνα. Το όχημα κινούνταν με κατεύθυνση την Παραβόλα όταν χτύπησε με σφοδρότητα τον άτυχο άνδρα που παρασύρθηκε πολλά μέτρα.
Το ΕΚΑΒ κινητοποιήθηκε άμεσα για τη μεταφορά του άτυχου άνδρα στο Νοσοκομείο Αγρινίου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Η Τροχαία είναι στο σημείο και ενεργεί την έρευνα για τα αίτια ενώ ο 23χρονος οδηγός συνελήφθη στο σημείο του τροχαίου όπου παρέμεινε.
agriniopress

Κατηγορία Άρθρου: ,

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...