ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΚΟΚΚΑΛΩΣΑΝ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ – Δείτε ποσά λεφτά θα τους πάρει ο Πρίαμος για να φύγει από το παιχνίδι!

Webmaster | 12:38:00 μ.μ. | 0 σχόλια

Αποτέλεσμα εικόνας για priamos survivor
Το τροχαίο που ειχαν οι Μαχητές την προηγούμενη εβδομάδα ανέτρεψε την εξέλιξη του Survivor αφου η Ειρηνη Κολιδα κι ο Μαριος Πριαμος Ιωαννιδης τραυματιστηκαν σοβαρά με την πρώτη να αναγκάζεται να αποχωρίσει απο το παιχνίδι αφου θα χρειαστεί μεγάλο χρονικό διάστημα μεχρι να αναρρώσει..



Το τροχαιο που ειχαν οι Μαχητές την προηγούμενη εβδομάδα ανέτρεψε την εξέλιξη του Survivor αφου η Ειρηνη Κολιδα κι ο Μαριος Πριαμος Ιωαννιδης τραυματιστηκαν σοβαρά με την πρώτη να αναγκάζεται να αποχωρίσει απο το παιχνίδι αφου θα χρειαστεί μεγάλο χρονικό διάστημα μεχρι να αναρρώσει πλήρως.
Μετα το ατύχημα, αρχικά ακούστηκε πως ο δεύτερος επιθυμεί να γυρίσει στο παιχνίδι μολις του το επιτρέψουν οι γιατροι, αλλα τελικα οπως ολα δείχνουν κατι τετοιο δεν μπορεί να γινει με την Κλεοπάτρα Πατλακη να αναφέρει στην εκπομπή La Biri Biri πως σύμφωνα με δική της έγκυρη και εκείνος «εχει τραυματιστεί τοσο σοβαρα που θα αποχωρίσει απο το παιχνιδι.»
Η δημοσιογραφος ειπε χαρακτηριστικα οσον αφορα την αποζημιωση της παραγωγης στους δυο παικτες:
«Απο την ιδια ακούστηκε μια αποζημίωση– μαμουθ που ελαβαν και η Ειρηνη Κολιδα και ο Μαριος Ιωαννιδης, δηλαδη οι δυο παικτες που τραυματιστηκαν πιο σοβαρά σε αυτο το τροχαίο που εγινε στον Άγιο Δομινικο.
Είδαμε ολοι το βανακι. Ουσιαστικά ηταν πανω σε μια καρότσα οι άνθρωποι, δεν ειχαν ουτε ζωνες ασφάλειας, τίποτα. Ήταν διάτρητο απο παντού.
Αν ηθελαν οι παικτες να στραφουν εναντιον της παραγωγης μπορουσαν να το κανουν ανετα, οπως το ειχε κανει η Ευαγγελια Δερμετζογλου πριν απο χρονια και η οποια ειχε δικαιωθει στα δικαστηρια.
Η ιδια λοιπον μας ειπε οτι η παραγωγη, η οποια ειχε ασφαλισει τους παικτες, εδωσε και στους δυο παικτες μια αποζημιωση που πλησιαζει παρα πολυ το ποσο του επαθλου (δηλαδη τα 100.000 ευρω). Με τον ορο βεβαιως να υπογραψουν οτι θα παραιτηθουν απο οποιοδηποτε αλλο δικαιωμα τους».
«Μπηκε μεσα» ο ΣΚΑΙ: Ποια η αγνωστη αποζημιωση μαμουθ σε Μαριο Πριαμο και Ειρηνη Κολιδα appeared first on Patratora news - Νεα και Ειδησεις απο την Πατρα και την Δυτικη Ελλαδα.

Κατηγορία Άρθρου: ,

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...