ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Έκρηξη Πωλήσεων Για Maserati Και Alfa Romeo Στην Γαλλία

Webmaster | 1:13:00 μ.μ. | 0 σχόλια


Η Alfa Romeo και η Maserati είναι τα brand της FCA που εντυπωσιάζουν περισσότερο με την άνοδο των πωλήσεων τους και που δείχνουν την τάση της ανώτερης κατηγορίας αγοραστών να αγκαλιάζει το στυλ του Made in Italy.

Η τελευταία απόδειξη έρχεται από τους αριθμούς ταξινομήσεων των δύο εταιριών σε μια από τις σημαντικότερες αγορές της Ευρώπης, τη Γαλλία όπου η Maserati και η Alfa Romeo πρωταγωνίστησαν χάρη στην θεαματική άνοδο των πωλήσεων τους για την Μάρτιο του 2017.
Συγκεκριμένα η Maserati, κυρίως χάρη στη Levante, είδε να ανεβάζει τα ποσοστά της κατά 63,3% ενώ η Alfa Romeo με οδηγό την Giulia, καθώς η Stelvio δεν πρόλαβε να μετρηθεί αφού οι πρώτες παραδόσεις θα είναι μέσα στον Απρίλιο, σκαρφάλωσε κατά 33,8% σε σχέση με τον ίδιο μήνα του 2016.
Άνοδο είχε και η Fiat με 17,6% αύξηση πωλήσεων, βοηθώντας την FCA να έχει το μεγαλύτερο μερίδιο αύξησης της Γαλλικής αγοράς για τον περασμένο μήνα.
Τα στοιχεία αυτά αποδεικνύουν την πολύ καλή πορεία των Luxury brands της FCA αλλά και την σωστή επιλογή της Fiat να επικεντρωθεί στις premium εκδοχές του 500 και να αποφύγει την εξέλιξη ενός ‘ακριβού’ μικρομεσαίου, Segment-B που θα είχε πολύ μικρό κέρδος και μικρές πιθανότητες επιτυχίας έναντι του κατεστημένου, και να επενδύσει σε ένα πιο ‘value for money’ μοντέλο που διατίθεται σε προνομιακή τιμή, το Tipo.
Αντίστοιχα αποτελέσματα έχουν ανακοινωθεί και από Γερμανία, Ισπανία και στην Ιταλία τρίβουν τα χέρια τους με το τι θα κάνει η Stelvio….
Νίκος Κουμπής

Κατηγορία Άρθρου: ,

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...