ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ανακοίνωση ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ για τον τραυματισμό του Βασίλη Προξενιά

Webmaster | 9:56:00 π.μ. | 0 σχόλια


       Με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της Μεδεών Κατούνας εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στο φίλο και παίκτη της ομάδας Βασίλη Προξενιά και του εύχεται ταχεία ανάρρωση.
       Επίσης ευχαριστεί τα ποδοσφαιρικά σωματεία κι όλο τον απλό κόσμο για τα μηνύματα στήριξης και συμπαράστασης προς τον παίκτη τους.

Η ανακοίνωση:
        Σύσσωμη η ομάδα "ΑΜΣ Μεδεών Κατούνας" εκφράζει την αμέριστησυμπαράστασή της στο φίλο και παίκτη της ομάδας Βασίλη Προξενιά και του εύχεται ταχεία ανάρρωση. Η σκέψη και οι ευχές όλων είναι δίπλα του σε αυτές τις δύσκολες στιγμές κι ευχόμαστε να επιστρέψει υγιής στην οικογένειά του. Επίσης, ευχαριστούμε τα ποδοσφαιρικά σωματεία κι όλο τον απλό κόσμο για τα μηνύματα στήριξης και συμπαράστασης προς τον συμπαίκτη μας. Ας είναι αυτό το τελευταίο άσχημο συμβάν στο χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

olatagoal

Κατηγορία Άρθρου: , ,

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...