ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δωρεάν κλήσεις σε σταθερά και κινητά τηλέφωνα από το Viber

Webmaster | 9:18:00 μ.μ. | 0 σχόλια

Δωρεάν κλήσεις σε σταθερά και κινητά τηλέφωνα από το Viber

Σε μια ενδιαφέρουσα προσφορά προχωρά η δημοφιλής εφαρμογή Viber για smartphones, δίνοντας τη δυνατότητα δωρεάν κλήσεων προς σταθερά αλλά και κινητά τηλέφωνα.
Οι κλήσεις γίνονται μέσα από τη λειτουργία Viber Out, την υπηρεσία που επιτρέπει την πραγματοποίηση τηλεφωνικών κλήσεων μέσω της εφαρμογής του Viber, και η οποία μέχρι πρόσφατα χρέωνε κάθε κλήση με περίπου 1.7cent το λεπτό για κλήσεις σε σταθερά τηλέφωνα και 5.2cent/λεπτό για κλήσεις σε κινητά τηλέφωνα.

Σύμφωνα με τους όρους που διέπουν την προσφορά, κάθε κλήση πρέπει να έχει όριο τα 10 λεπτά ενώ αν ο χρόνος αυτός ξεπεραστεί τότε θα γίνεται αυτόματη διακοπή και επανάκληση του αριθμού που έχετε καλέσει μετά από 10 λεπτά. Όπως γίνεται κατανοητό από τη σχετική ιστοσελίδα του Viber, η προσφορά θα ισχύσει για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, το οποίο δε δηλώνεται και «είναι στη διακριτική ευχέρεια της εταιρείας». Στην προσφορά περιλαμβάνονται ελληνικοί κωδικοί κλήσεων και όχι premium υπηρεσίες ή μη γεωγραφικοί αριθμοί, σύμφωνα με τις Αρχές Ορθής χρήσης.

Οι δωρεάν κλήσεις υποστηρίζονται από όλες τις mobile εκδόσεις της εφαρμογής για το iOS, Android, Windows 10 και Windows Phone και προϋποθέτει σύνδεση με το διαδίκτυο.

 Download: Viber για iPhone | Android | Windows Phone | Windows 10
 Site: Viber

Κατηγορία Άρθρου: , ,

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...