ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

''Ποτάμι'' η γειτονιά του Αγίου Ανδρέα στον Αστακό.Καταγγελία αναγνώστριας. Δείτε φωτο.

Webmaster | 5:42:00 μ.μ. | 0 σχόλια


Διαβάστε την καταγγελία που μας έστειλε η κα Θεοδώρα Τσάμη

"Για πολλοστή φορά η γειτονιά του Αγίου Ανδρέα στον Αστακό κατακλύστηκε από τα νερά .
.Ο δρόμος έγινε ποτάμι με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν τα χαμηλά σπίτια της περιοχής. ..!!! Το στενό που βλέπετε το οποίο ήταν από χρόνια κατασκευασμένο  για τα όμβρια ύδατα (είναι η μοναδική διαφυγή του νερού)καταλήγει σε άνοιγμα και ακολουθεί ο υπόνομος προς την θάλασσα. Το άνοιγμα αυτό λοιπόν φρόντισαν κάποιοι να το κλείσουν με τσιμέντο με αποτέλεσμα κάθε φορά που βρέχει να πνιγόμαστε !!!! 
Αυτή τη φορά το θέμα δεν θα μείνει έτσι. ..καλέσαμε οποιονδήποτε υπεύθυνο από τον Δήμο μπορούσε να έρθει επί τόπου. ..ήρθε ο κύριος Θεόδωρος Λιβάνης και είδε την κατάσταση ως έχει. Δεν βγάλαμε άκρη. Έρχεται χειμώνας και η κατάσταση εξελίσσεται ως επικίνδυνη!!! Την Δευτέρα πρωί θα ζητηθεί από τον Δήμο να έρθουν να σπάσουν το τσιμέντο διαφορετικά θα το σπάσουμε μόνοι μας...!Την υπόθεση ανέλαβε δικηγόρος!!!!

 (Τσάμη Θεοδωρα)."......ksiromeritikimatia

Κατηγορία Άρθρου: ,

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...