ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Βίντεο ντοκουμέντο: Καρέ-καρέ η πτώση του στρατιωτικού ελικοπτέρου Απάτσι στη Βόρεια Ελλάδα

Webmaster | 7:49:00 μ.μ. | 0 σχόλια


ΟΛΗ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

     Λίγα μέτρα από την ακτή στον κόλπο του Ορφανού στα Βρασνά Θεσσαλονίκης στη Βόρεια Ελλάδα κατέπεσε το πρωί της Τρίτης το στρατιωτικό ελικόπτερο Απάτσι.
   Ο κυβερνήτης του στρατιωτικού ελικοπτέρου πρόλαβε να αναφέρει από τον ασύρματο, απώλεια ισχύος στον κινητήρα, λίγο πριν πραγματοποιήσει την βαριά προσθαλάσσωση.

Δείτε σε βίντεο ντοκουμέντο καρέ-καρέ την πτώση του:
 
         Αμέσως, από το παρατηρητήριο της άσκησης «Σάρισα», όλοι έσπευσαν σε βοήθεια βλέποντας το ελικόπτερο μετά από την προσθαλάσσωση 10 -15 μέτρα μακριά από την παραλία.......


   Οι δύο χειριστές του Απάτσι περισυνελέγησαν σώοι με τη βοήθεια στρατιωτών οι οποίοι έριξαν βάρκες στη θάλασσα και μεταφέρθηκαν στο 424 ΓΣΝΕ Θεσσαλονίκης για να υποβληθούν σε περαιτέρω έλεγχο.
      Ο ένας εκ των ιπταμένων που βρίσκεται στην πίσω θέση άνοιξε την καλίμπρα και απομακρύνθηκε μόνος του, ενώ ο δεύτερος, χρειάστηκε βοήθεια για να βγει από το νερό.

http://www.iefimerida.gr/

Κατηγορία Άρθρου: ,

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...