ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αποθέωση του Ολυμπιακού στη Λευκάδα - Αγωνίζεται σήμερα με τη νεοφώτιστη Δόξα για την 3η αγωνιστική της Basket League

Webmaster | 1:08:00 μ.μ. | 0 σχόλια

 Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν χθες βράδυ οι οπαδοί του Ολυμπιακού στον πρωταθλητή Ελλάδας κατά την άφιξή του στη Λευκάδα. Είναι η πρώτη φορά που η ομάδα του Ολυμπιακού έρχεται στη Λευκάδα για τον αγώνα της 3ης αγωνιστικής με τη Δόξα Λευκάδας, που θα διεξαχθεί σήμερα  Σάββατο το απόγευμα.



       


ΒΙΝΤΕΟ
 
              Ήδη από τις 11:00 το βράδυ οι οπαδοί του Ολυμπιακού άρχισαν να καταφθάνουν στην πλωτή γέφυρα της Λευκάδας.........




    Πανό ανοίχτηκαν, σημαίες τοποθετήθηκαν και η εορταστική ατμόσφαιρα ξεκίνησε για να κορυφωθεί με την άφιξη του λεωφορείου με την αποστολή της ομάδας του Ολυμπιακού περίπου στις 12:30. 
   Με την άφιξη της αποστολής οι πανηγυρισμοί κορυφώθηκαν με συνθήματα, καπνογόνα και ενθουσιασμό. Για 10 περίπου λεπτά το λεωφορείο παρέμεινε σταματημένο στο μέσον της γέφυρας.
Η αποστολή του Ολυμπιακού θα διανυκτερεύσει στο ξενοδοχείο Ionian Blue. Οι οπαδοί συνόδευαν το λεωφορείο μέχρι το ξενοδοχείο.

http://aromalefkadas.gr/





























Κατηγορία Άρθρου: , ,

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...